Blogg

För 170 år sedan befann sig fregatten Eugenie och dess besättning i södra Oceanien på väg mot Kapstaden. Vid dags datum, 22 februari 1853, var man nära Kokosöarna (Keeling Islands) som man sen ankrade vid under en dag. Solen stekte obarmhärtigt och temperaturen låg på runt 35 grader under deras besök. Det var här som botanist Andersson blev så illa...

Gott Nytt 2023

31.12.2022

2022 var ett fantastiskt år för mig, trots att världen i övrigt gick in i en mörk dimma. Krig i Europa och kraftigt ökade kostnader för både privatpersoner och företag, ledde till mörka rubriker i media.

Nytryck!

05.11.2022

Sommaren har gått över till höst. Men det har varit varmt så man nästan tror att det fortfarande är sommar :-)

Sommaren 2022 har vädermässigt varit lite upp och och ner. Vissa dagar var det över 30 grader, medan de flesta dagarna efter midsommar var blåsiga och kyliga. Lite då och då under sommaren har jag fortsatt med marknadsföringen kring boken. Här kommer en sammanfattning.

Nu när det gått lite mer än två månader sedan min bok Vår bragd släpptes är det dags att ge lite information hur det går med försäljningen.

Releaseparty

03.05.2022

Lördagen den 23 april hade jag mitt releaseparty hemma hos mig. Vädret var fint och runt 25 personer av släkt och vänner kom. Skrattet och pratet och glädjen lyfte hela kvällen! Ljudnivån av prat och skratt var så hög att den musik jag hade på under kvällen knappt hördes :-) Maten var till belåtenhet, liksom den stora mängden vin...

Igår fredag 25 mars släpptes min bok Vår bragd. Det var verkligen en härlig och omtumlande dag i fint vårväder! Boksläppet firades på kvällen med god mat och dryck med en god vän.

Torsdagen den 17 mars 2022 kom den färdigtryckta boken hem till mig. Det var verkligen en omtumlande dag när jag för första gången fick hålla min bok i handen och bläddra i den. Efter alla dessa år av sökningar på arkiv och författande kändes det fantastiskt att nu vara framme i mål :-)

Den är på G!

09.03.2022

På grund av pappersbrist har min bok blivit försenad från tryckeriet, men nu är den i alla fall utlagd som kommande utgivning på förlagets hemsida.

Allting tar alltid längre tid än man tror, eller hur 😊 Ska man till ett köpcentrum tror man att man blir klar på ett nix, men ännu efter en timme springer man runt stressad 😊 Så är det ju, och så blev det också med min bok nu under senhösten. Formgivningen av boken har gått väldigt bra men veckorna har flutit på snabbt....