Releaseparty

03.05.2022

   Lördagen den 23 april hade jag mitt releaseparty hemma hos mig. Vädret var fint och runt 25 personer av släkt och vänner kom. Skrattet och pratet och glädjen lyfte hela kvällen! Ljudnivån av prat och skratt var så hög att den musik jag hade på under kvällen knappt hördes :-) Maten var till belåtenhet, liksom den stora mängden vin som fanns till buds. 

   Jag fick sålt runt 15 böcker på detta party, och mitt skrivbord användes då och då för signering och swishbetalning. "Vår bragd" har nu alltså seglat vidare till fler hem, med förhoppning att läsningen blir trevlig och intressant. Hittills har jag sålt nästan 30 privata exemplar. Till min glädje såg jag häromdagen att nästan 30 bibliotek i Sverige köpt boken under den månad den varit utgiven. 

Nästa hållplats för marknadsföring och försäljning av min bok blir i Karlskrona den 14 maj. Då ska jag få ett bord på Akademibokhandeln och få möjlighet att sälja "Vår bragd". Förhoppningsvis vill en del även prata om världsomseglingen, för det var så att Karlskrona var hemmahamn för fregatten Eugenie! Vi ses kanske i Karlskrona :-)